Нередовен пътник е арестуван заради агресивно поведение към контрольори на

...
Нередовен пътник е арестуван заради агресивно поведение към контрольори на
Коментари Харесай

Центърът за градска мобилност обясни защо е арестуван агресивния пътник в София

Нередовен пасажер е задържан поради нападателно държание към контрольори на Центъра за градска подвижност и общинска полиция. Това се показва в публична позиция на ЦГМ по отношение на публикувано видео в обществената мрежа Фейсбук, за което по-рано заяви БЛИЦ. В клипа се вижда по какъв начин полицейски чиновници арестуват пасажер от градския превоз.

При постоянна инспекция на екип от контрольори на Центъра за градска подвижност и общинска полиция по линията на трамвай № 8 тази заран, е арестуван пасажер, който се е държал нападателно към чиновниците на реда и екипа на ЦГМ.



Случката е станала в 8.20 часа в региона на " Западен парк ". Пътникът е бил без постоянен превозен документ. При влизането на проверяващите той се е опитал да си купи занапред билет. Контрольорите са го помолили да слезе на идната спирка, което е провокирало нецензурни изрази от страна на пасажера. На идната спирка той слиза и там са му поискани документите за инспекция от полицията.

Пътникът се нахвърля с нецензурни изрази против представители на органите на реда, които са го арестували. Отведен е и арестуван в 9-то РПУ. По информация на ЦГМ той ще бъде съден по бързата процедура за дребно безчинство. ЦГМ припомня, че пътуването с постоянен превозен документ е безусловно обвързване на всеки пасажер, който употребява публичния превоз. Контрольорите са служебни лица, чиято работа е да наблюдават за редовността на пасажерите и в случаи на нарушаване да извършват отговорностите си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР