Неразбориите около тима на Евертън продължават с пълна сила. След

...
Неразбориите около тима на Евертън продължават с пълна сила. След
Коментари Харесай

Нови сериозни проблеми за Евертън

Неразбориите към отбора на Евертън не престават с цялостна мощ. След като от актива на тима бяха отнети цели 10 точки поради финансови неуредици, слуховете за ново наказване и привеждането на клуба в администрация, нарастват с всеки минал ден.

Ръководството на Висшата лига към момента не е одобрило договорката за придобиването на контролния пакет акции на клуба от американската капиталова компания 777 Partners. Бившият притежател на клуба Фарад Мошири се съгласи да продаде клуба на американците през септември тази година, само че публично договорката не е финализирана.

В момента разнообразни органи на Висшата лига водят следствие дали компанията е задоволително надеждна, с цел да устоя „ карамелите ”. Очакваше се всички документи по договорката да бъдат финализирани до Коледа.

Забавянето обаче я слага под сериозна въпросителна. От 777 Partners са безапелационни, че не биха траяли да финансират Евертън със заеми и през новата година. Именно подобен е казусът сега.

Не е изключено Евертън да бъде вкаран в администрация, в случай че финансовите средства, обезпечавани от американския капиталов фонд, внезапно секнат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР