Нептун се свързва с въображението, мечтите и интуицията на хората.

...
Нептун се свързва с въображението, мечтите и интуицията на хората.
Коментари Харесай

Ретрограден Нептун - за какво да внимавате?

Нептун се свързва с въображението, фантазиите и интуицията на хората. От 20 юни до 26 ноември планетата пропада в своята ретроградна фаза. Този факт ще промени някои аспекти от живота на хората от другите зодии.

Рибите се управляват точно от въпросната планета, която стои в този знак от 14 години. Ето за какво измененията при тях ще бъдат най-сериозни. Хубавото е, че ретроградният Нептун не е толкоз заплашителен като Меркурий и по-скоро ще накара представителите на зодиака да помислят за себе си, да фантазират и намерят хармонията, от която се нуждаят.

По-чувствителните знаци от зодиака ще усетят ретроградната фаза на планетата под формата на обич. Те ще погледнат по различен метод на хора, които досега не са забелязвали или ще бъдат предизвикани да основат нови запознанства. Не е изключено едни да имат оракулски сънища или такива, които да им подскажат да трансформират някои свои възгледи.

Нептун въплъщава нашите очаквания и идеални сюжети за живота. Под нейно въздействие ние можем да си намерим половинка или преоткрием сегашната.

Ето какво да вършим, с цел да се усещаме по-добре през интервала:

1. Мечтайте, само че бъдете реалисти

От 20 юни до края на ноември, което е прекалено много време, зодиите ще имат по-голяма фикция. Според астролозите, всеки би трябвало да схване тази сила като нещо позитивно, само че да бъде реалист. В тази връзка, каквото и да се случи, не „ летете “ единствено в облаците и не се вглъбявайте в задачите, които сте си сложили, с цел да не се разочаровате, в случай че не ги извършите.

Имаме податливост да фантазираме повече, когато Нептун е назадничав. Това е велика сила за писателите. Но можете да внесете тази сила в личния си живот. Мечтайте самоуверено, само че не стойте в тези облаци. Слезте в действителността и намерете метод да извършите някои практични промени в тези ваши очаквания и фантазии.

2. Създайте си естетика вкъщи и в офиса

През този интервал множеството от нас ще се извърнат към духовното. Ето за какво не трябва да се натоварват с непотребни страсти и отрицателни хора. Планирайте деня си по този начин, че да имате задоволително време както за работата, по този начин и за себе си. Прибирайки се вкъщи почистете и подредете насъбраната с отпадъци стая. Подредете ароматни свещи и си пуснете релаксираща музика. Така ще изчистите съзнанието си и ще постигнете естетика.
Спокойствието в дома и офиса е доста значимо. То ще ви въодушеви за нови инициативи.

3. Бъдете по-любвеобилни и разбрани

Ретроградният Нептун ще се отрази на връзките ви. Не е изключено да имате по-опънати нерви, което е причина за спор. Затова бъдете по-разбрани и не се вторачвайте в най-малките елементи, с цел да може връзката да върви.

В случай, че се чувствате комплицирани и потиснати, обърнете внимание на проблемите, които имате с сътрудници и близки. Ако ги разрешите, ще „ излекувате “ подсъзнанието си. Покажете възприятията си на обичаните хора, при тях също ще има промени.

4. Бъдете деликатни

Дори и да срещнете поддръжка от някои хора, бъдете деликатни, тъй като не всеки ще бъде на ваша страна по време на ретроградния Нептун. По-добре се отдръпнете от тези, за които се съмнявате, че „ работят “ зад тила ви.

5. Мислете позитивно

Въпреки объркването, което ще донесе планетата, мислете позитивно и не се ядосвайте. Нептун ще ви зареди с ентусиазъм, което може да употребявате за основаването на нови инициативи. Повярвайте в качествата си.

Източник: tialoto.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР