Неприятно пътуване във влака София-Варна накара oчевидец да разкаже историята

...
Неприятно пътуване във влака София-Варна накара oчевидец да разкаже историята
Коментари Харесай

Истински кошмар! Пътник във влака Варна-София отвори тази врата и онемя

Неприятно пътешестване във влака София-Варна накара oчевидец да опише историята си. Публикуваме я без редакторска интервенция с вяра проблемите да намерят своето разумно позволение, написа Petel.bg:
Здравейте,
Моля да обърнете внимание на тоалетните в спалния вагон по направление София-Варна. Наложи ми се да пътувам 4 пъти предходната седмица и тази седмица. За страдание тази заран открих, че въпросната тоалетна към момента не е оправена макар че е предходна съвсем една седмица от предходното ми пътешестване. Също по този начин желая да изкажа отчаяние от новата ви система за закупуване на билети от предварителна продажба на билети.
Обикновено си закупувам билетите онлайн, само че заради обстоятелството че онлайн се продават единствено билети от този вагон с развалената тоалетна, не желаех да си закупувам онлайн и по тази причина отидох на място в жп гара Варна да си купя билет с вярата да си избера различен вагон. От предварителна продажба ме осведомиха, че новата система автоматизирано дава билети и няма по какъв начин да си избера място. Останах доста сюрпризиран, тъй като има хора които заради физически проблеми не могат са употребяват второ и трето легло.

Аз също желая да дремя на най-долно легло и по тази причина съм отишъл да си купя билет авансово. Ако нямам алтернатива да си предпочитам легло тогава за какво да си закупувам билет авансово? Ами в случай че имам проблем и не мога да се катеря до второ легло? Много ще се веселя в случай че тези нередности се оправят в най-скоро време по този начин, че пътуването ми с БДЖ да е едно прелестно преживяване а не пътешестване във влакче на ужасите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР