Неприятно ми е да чуя, че определят България като COVID

...
Неприятно ми е да чуя, че определят България като COVID
Коментари Харесай

Проф. Аргирова пред министър Петков: Неприятно е да определя...

" Неприятно ми е да чуя, че дефинират България като Коронавирус дестинация ", сподели министър-председателят на България Кирил Петков в диалог за имунизациите с проф. Радка Аргирова.

Абсолютно нов е методът за връзка, който предприе новият министър председател Кирил Петков, по отношение на акцията за имунизация против COVID-19.

Тя взе внезапен завой и вместо на страха, той заложи на информираността. За случая министър председателят предложения известният вирусолог проф. Радка Аргирова, с която беседват намерено за имунизациите, за вредите, за рисковите групи и за всичко, което ни интересува.

" Ваксините са нужда и въпросът за тях е сериозен. Нека го създадат всички, с цел да не се трансформира България в коронавирус гето ", показа обезпокоеното топ вирусологът.

Разговорът сред министър-председателя и проф. Радка Аргирова з от може да наблюдавате

Междувременно се чакат новите стопански тласъци за имунизация, които той ще показа в 11 часа с изказване в Министерския съвет, на което ще бъдат дадени повече елементи.

Преди дни по време на посещаване в Брюксел стана ясно, че през януари се чака пета вълна на COVID-19 да връхлети Европа като в основата й ще бъде новият вариант " Омикрон ".

Петков към този момент невъднъж съобщи, че новото държавно управление ще работи за увеличение на броя на ваксираните против COVID-19.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР