Неприятни часове преди втората среща от 1/16-финала в турнира „Чалъндж

...
Неприятни часове преди втората среща от 1/16-финала в турнира „Чалъндж
Коментари Харесай

Скандал! Австрийци изгонили Марек Юнион-Ивкони от хотела преди мача, вижте къде искали да ги пратят

Неприятни часове преди втората среща от 1/16-финала в шампионата „ Чалъндж къп “ имаха волейболистите на „ Марек Юнион-Ивкони “ при визитата си в Австрия на УВЦ Веберцайле. Дупничани завоюваха и двете срещи с по 3:0 гейма като посетители и се класираха за осминафинала. Горчив привкус обаче ще остане у българите, поради неспортсменското държание от домакините.
„ В неделния ден, най-изненадващо домакините ни обявиха, че би трябвало да освободим множеството стаи в 11 часа, а дуелът бе чак от 19 часа. Даже ни споделиха, че

Ето къде трябвало да „ спят “ волейболистите на „ Марек Юнион-Ивкони “.

са приготвили място, където да престоят играчите до мача. Заведоха лидера на отбора ни Кристиана Дедикова в новия ни „ хотел “, а той бе… едно физкултурно салонче, в което бяха сложили дюшеци на пода. Бяхме втрещени от решението на домакините и изрично отказахме. Австрийците очевидно бяха подготвени на всичко, с цел да ни разколебаят преди втория дуел, и в последна сметка всички се наблъскахме в 5 стаи до мача. Нямаше по какъв начин да потърсим подпомагане от ЦЕВ в неделния ден, само че незабавно уведомихме дежурния пратеник на дуела за случилото се и внесохме тъжба. Организацията бе под всякаква рецензия, храната надалеч от естественото, само че всичко това преглътнахме. Но да спят играчите във физкултурен салон, нямаше по какъв начин да позволим. Имаше и други „ обикновени номера “, само че няма да ги разясня. Важно е, че момчетата се държаха мъжки, изиграха мача като колектив и триумфа е на разположение, за което заслужават поздравления “, разяснява мениджъра на клуба Людмил Найденов.
На осминафинала, дупничани чакат спечелилия от дуела сред украинския Барком-Кажани и румънския гранд Динамо (Букурещ).

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР