Неприятната случка е от сунгурларското село Съединение и се е

...
Неприятната случка е от сунгурларското село Съединение и се е
Коментари Харесай

Млад мъж преби приятел в дома му

Неприятната преживелица е от сунгурларското село Съединение и се е разиграла късно вечерта, евентуално след приложимост на алкохол.

Салим Камил се скарал с 26-годишния си приятел към 23 ч. От елементарен спор обаче кавгата ескалирала във физически спор, в който Салим надвил, съобщи glasnews.bg.

Той блъснал няколко пъти приятеля си в личния му дом. Юмруците „ летели “ както към лицето му, по този начин и към гръдния му панер.Когато 26-годишното момче към този момент било безпомощно, Салим му взел Айфона, прибрал и един таблет и напуснал къщата.

Пострадалият съумял да откри друго мобилно устройство и позвънил на тел. 112. Екип на РУ-Сунгурларе дошъл бързо на мястото на случая и открил, че за благополучие 26-годишният юноша не е съществено потърпевш, осведомят от flagman. Той е прегледан след това от здравно лице и освободен за домашно лекуване с повърхностни рани по главата и ребрата. Междувременно служителите на реда почнали търсене на извърштеля.

Той е арестуван още същата нощ. 27-годишният Салим се прибрал вкъщи си, само че пътьом скрил в зарязан двор в селото откраднатите движимости.

Работата по случая продължава, следва да стане ясно дали ще му бъдат повдигнати обвинявания.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР