Неприятна случка сполетя младо момиче в столицата. Гергана Станоева споделя,

...
Неприятна случка сполетя младо момиче в столицата. Гергана Станоева споделя,
Коментари Харесай

Неприятна случка сполетя пешеходка, попадна на извратеняк

Неприятна преживелица сполетя младо момиче в столицата. Гергана Станоева споделя, че възмутителните дейности са се развили преди дни.

Гергана споделя, че се прибирала към у дома, ходела е пеша до спирка на градския превоз, с цел да хване автобус №82. Тя вървяла по тротоара, когато в един миг усетила, че автомобил стопира до нея.

" Колата стопира до мен и слушам " извинете? ". Един " вид ", някъде 30-40г. ме пита - " Знаете ли по какъв начин да стигна до Мосю Бриколаж ". Тръгвам да отговоря, да го упътя и видях по какъв начин си е извадил и държи онази работа с опрощение ", написа момичето в обществената мрежа.

След като останала шокирана от гледката, Гергана напсувала водача и бързо се запътила към спирката, само че мъжът траял да кара след нея.

" Успях да стигна до спирката и всред хората. Най-гадното беше, че тъкмо тогава съвсем коли не минаваха и беше мрачно ", написа още момичето.

Гергана Станоева не се сетила да огледа каква е марката на автомобила, не запомнила и регистрационния номер.

" Единствено си припомням, че беше сива на цвят със задни затъмнени прозорци. Мина ми за елементи от секундата да го фотографирам, само че си показах, че някой от колата ще изскочи или... абе, просто си споделих пасажер съм ", добави Станоева.

Момичето споделя, че нейна другарка също се е сблъскала със същия перверзен водач.

" Разбрах, че моя другарка неотдавна и тя се сблъскала с този и същата кола, седейки пред блока и светвейки към нея с фенерче, още веднъж с тези (движения). Та въпроса ми е дали някой е имал сходна преживелица или да го е виждал. Защото аз умрях от боязън, пък не знам, в случай че го направи на малко дете. Очевидно, че обикаля квартала, гледайки девойки или деца, до момента в който се самозадоволява. И просто би трябвало да го клъцнем и него и това дет го развява. Колкото по рано предотвратим перверзника, толкоз по-добре, с цел да няма последващи по-страшни дейности ", приключва обявата си Гергана.

Ми Ца написа в мненията, че колата на водача най-вероятно е " Ауди " и е със сливенска регистрация. Жената го е забелязала навръх спирката на метростанция " Сливница ".

" Като се върнах да го фотографирам, потегли с мръсна газ. Предполагам, че едновременно върви - към 21:00 часа ", коментира Ми Ца.

Любомир Цанков споделя, че брачната половинка му също се е сблъскала с извратеняка.

" На брачната половинка ми се е случило безусловно същото. Колата е черно Ауди със сливенска регистрация. Абсолютно същия въпрос е задал и на нея. Случката става на спирката на рейсовете на метротостанция Сливница. Имало двама души на спирката, съумява да направи фотография, само че е размазана. Абсолютно същото изложение на индивида ", написа Любомир.



Снимка: Ми Ца
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР