Неприятна случка сполетя дете - силна вълна е отнесла кохлеарните

...
Неприятна случка сполетя дете - силна вълна е отнесла кохлеарните
Коментари Харесай

Вълна отнесе кохлеарните импланти на дете в Бургас, виждали ли сте ги?

Неприятна преживелица сполетя дете - мощна вълна е отнесла кохлеарните му импланти. За случилото се описа Кремена Кралева.

Кремена написа в обществената мрежа, че морето е " взело " кохлеарните импланти на племенника й през вчерашния ден, когато са били на плажа пред " Нептун " в Бургас.

" Светло сива лента с надпис Hearing Henry, силикон, черни кабели със наследник + черен диск на кабела ", по този начин Кремена разказва изгубените кохлеарни импланти.

В обявата си дамата отбелязва, че е наясно с това, че шансът да ги намерят изхвърлени от морето е най-малък, само че въпреки всичко се надяват да бъдат открити.

" Ако инцидентно някой ги откри, апелирам да ни звънне на +359888230182. Благодарим! ", прикани тя.

Под обявата на дамата заваляха мнения, а един от тях гласи: " Дано се намерят, само че от солената вода те не стават ли негодни за потребление? ". На този въпрос Кремена дава отговор по този начин: " Имат силиконово покритие и по-скоро ще са оживели, в случай че се намерят ".

Станислав Димитров пък даде обещание да осигури резервни импланти за детето до решение на казуса.

" Имате ли аварийни? Приличат ми на Nucleus 6. Ако са 5-ци или 6-ци и нямате аварийни, потърсете ме - ще ви дадем оборотен до решение на казуса ", написа мъжът.

Кохлеарен имплант е електронно устройство, което оказва помощ на изгубилите слуха си да чуват. Има външни и вътрешни елементи. Имплантът не възстановява естествения слух, а единствено го имитира, като подтиква непосредствено слуховия нерв с електрически импулси.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР