Неприятна случка се е разиграла днес в столицата.В обедните часове

...
Неприятна случка се е разиграла днес в столицата.В обедните часове
Коментари Харесай

Шофьор слезе от колата си и скочи да души дете в София

Неприятна преживелица се е разиграла през днешния ден в столицата.

В обедните часове през днешния ден е станал противен случай в София, разбра GlasNews.bg. Дете е пресичало на зелен светофар, намиращ се наоколо до комерсиална верига в квартал " Света Троица ". По средата на пешеходната пътека обаче светофарът светнал в алено, тогава раздразнителен водач е натиснал клаксона и спрял колата си до пресичащото дете.

Майката на потърпевшото дете споделя в обществената мрежа Фесбук, че се стигнало даже до физическо посягане. Изнервеният водач е слезнал от колата си, почнал да плюе детето и да го наскърбява. Ани Николова твърди още, че водачът е скочил да души сина й.

Ани Николова търси очевидци на случилото се: 

" Моля, в случай че някой е станал свидетел, да ми написа на персонално ", написа тя. И насочи закана към водача, скочил на сина й: " Ще те намеря, да знаеш! ".

Междувременно потребителите на Facebook не останаха равнодушни към неприятната обстановка и под поста на майката заваляха мнения.

" Този, а и освен този де... по този начин или другояче са светофари, на които пресичането е за малко. И всеки естествен човек би трябвало малко или доста да е търпелив с тези още няколко крачки, които даже възрастни хора вършат с цел да пресичат. Ако не съумеят до момента в който свети зелено, дай да трепеме и душиме и възрастни хора? Е*ати малоумника е бил тоя, в случай че нещата в реалност са тъкмо такива. Дано го намерите час по-скоро. В Аладин мисля, също имат камери с добра вероятност, най-малко няколко произшествия бяха снимани от там и се виждаше добре ", аписа Кристиян Атанасов.

Диан Янев също прибавя, че в региона има камери и поучава майката да подаде сигнал до Министерство на вътрешните работи неотложно.

" Детето нека е добре. Има камери, в случай че не се неистина, тъкмо там над светофарите, подайте сигнал незабавно... ", написа Янев.

" Трябва да си заплати болния мозък за постъпката! В случая това може да се случи на всеки един от нас! ", безапелационен е различен коментиращ.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР