Неприятна ситуация споделя майка в Пловдив.Жената и детето ѝ почти

...
Неприятна ситуация споделя майка в Пловдив.Жената и детето ѝ почти
Коментари Харесай

Почти заляха майка и детето ѝ с течност от тераса СНИМКА

Неприятна обстановка споделя майка в Пловдив.

Жената и детето ѝ съвсем били заляти с цяла кофа течност от тераса в жилищен комплекс под тепетата. Всичко се разиграло измежду бял ден в " Оазис " 5 в " Тракия ".

Те вървели по пътека в комплекса. В този момент напълно покрай тях - от близка тераса, била изсипана кофата с подозрителна течност.

" Бях с детето си навръх половин метър и се оказах огромна късметлийка, тъй като още малко по-напред щях да съм цялата вир вода и аз, и детето ", споделя тя.

" Вече времето е топло, децата са долу. Терасите са тъкмо над пътеките, за мен е ненормална работа да се хвърлят или изсипват боклуци ", добавя майката.

Местните поданици са възмутени от сходно безконтролно държание, а шегаджии си напомнят познатато предизвикателство от предишното - " Айс бъкет чилъндж ", при което хора се заливаха непринудено с кофа студена вода.

Вижте целия сигнал на пловдивчанката:

" Днес, в 14:20, някой реши да излее съвсем цяла кофа с течности през терасата. Бях с детето си навръх половин метър и се оказах огромна късметлийка, тъй като още малко по-напред щях да съм цялата вир вода и аз, и детето.

Не съумях да видя кой го направи, само че който и да е се апелирам да не го прави повече. Вече времето е топло, децата са долу. Терасите са тъкмо над пътеките, за мен е ненормална работа да се хвърлят или изсипват боклуци. "
Благодаря за вниманието!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР