Неприятна изненада се готви в Нова телевизия за всички почитатели

...
Неприятна изненада се готви в Нова телевизия за всички почитатели
Коментари Харесай

Шок в Нова: Махат Гери Малкоданска от На кафе

Неприятна изненада се готви в Нова телевизия за всички фенове на Гери Малкоданска, а повода е ветеранката измежду синоптичките Никол Станкулова. Съвсем скоро Станкулова слиза от екран, поради към този момент напредващата си втора бременност, настояват двама самостоятелни един от различен източника пред светското предаване на ПИК TV. Радостното за нея събитие се чака през есента, защото Никол е към края на петия месец, само че към момента не знае какъв ще е полът на бебето.

Оттеглянето на Станкулова ще повлече след себе си една камара промени в малкия екран. Потърпевшо ще е будоарното предаване на Нова тв - " На кафе ". Както е известно, там Станкулова е панелист, дружно с колежката си Гери Малкоданска. Заради бременноста на Никол обаче се е наложило от новия сезон Малкоданска да бъде отзована от шоуто на Гала, с цел да може да дава повече смени в прогнозата за времето.

Невъзможността на двете синоптички да бъдат зает и в " На кафе " наесен, пък от своя страна ще докара и до още разтърсвания в студиото на Гала. Тепърва малкия екран ще провежда кастинг за заместнички на Никол и Малкоданска.Заради отдръпването на синоптичките, от медията са решили да подменят съвсем напълно панела. От него си потеглят Георги Блажев и Деян Ангелов, а от управлението на малкия екран се надяват и Гергана Малкоданска да не реши, че желае второ дете. преди три години и Никол, и гергана излязоха дружно в майчинство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР