Неприятен инцидент с участието на лек автомобил и три деца

...
Неприятен инцидент с участието на лек автомобил и три деца
Коментари Харесай

От последните минути: Кола удари компания от 3 деца, линейка хвърчи към спешното /снимки/

Неприятен случай с присъединяване на лек автомобил и три деца е станал преди минути във Враца, видя единствено кореспондент на осведомителна организация BulNews.bg. Компания от две девойки и едно момче минавали през паркинга пред блок „ Вапцаров “ 2, когато били ударени от „ Форд Галакси “ с врачанска регистрация. Шофьорът прибирал обратно и поради тъмнината не съумял да види в точния момент минаващите хора.
Момчето неотложно подало сигнал на тел.112, като продиктувал и номера на автомобила. Пристигналата кола за спешна помощ закарала в болница едно от девойките, което се оплакало от болки в крайници. Веднага в незабавното пристигнала с такси останалата част от компанията, дружно с майката на потърпевшата, която е 18-годишна. По неофициална информация няма заплаха за живота на младата жена.
На мястото на случая към този момент има полиция, която работи по изясняването на случая. Съседи описват, че удареното момиче имало и преди проблем с крайници и в този момент просто болката се е нараснала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР