Неприятен факт е, че новината се потвърждава – така адвокат

...
Неприятен факт е, че новината се потвърждава – така адвокат
Коментари Харесай

Защо БСП не разбрала, че неин съветник е съдружник с Очите - не бил казал

Неприятен факт е, че новината се удостоверява – по този начин юрист Евгений Мосинов, водач на Българска социалистическа партия в Общинския съвет в Бургас разяснява случилото се с общинския консултант на " алените ". Мосинов обаче посочи, че Българска социалистическа партия " отправила покана " Бенчев да си подаде оставката, което било естествена европейска процедура.
Надявам се господин Бенчев да подаде оставка – в случай че не го направи, имаме други политически механизми, като изключване на групата, добави бургаският водач на Българска социалистическа партия.
. " Когато имаме опция, ще желаеме пояснение от господин Бенчев за служебните му връзки с Митьо Очите, които се оказаха освен служебни ", добави Мосинов.
Явно държанието и фигурата на господин Бенчев са многопластови. За нас обстановката е изключителна изненадваща, сподели Мосинов пред Нова телевизия, като не не помни да съобщи, че Бенчев в работата си в Българска социалистическа партия работил единствено позитивно . Мосинов разгласи и, че " не може да сме безапелационни, че той е единствено спонсор на Българска социалистическа партия ", като даде образци, че Бенчев спонсорирал доста инициативи в Община Бургас.
Кой е Евгений Мосинов?
В няколко материала на уеб страницата за журналистически следствия " Биволъ " Мосинов е апетитен като свързваща фигура що се отнася до някогашния кмет на Царево Петко Арнаудов. По това време Мосинов е юристконсулт на Община Царево. Припомняме, че поради Арнаудов имаше митинги в отбрана на парк " Странджа ". Фрапиращ е случай, при който одитен отчет на АДВФК за Община Царево от август 2005 година демонстрира 105 нарушавания на закона що се отнася до заменки на общински парцели.
При Българска социалистическа партия лицемерието е доста по-голямо – това е партия, цялостна с милионери, правещи се на социалисти , съобщи непосредствено основният редактор на " 168 часа " Слави Ангелов, който добави, че е обществено известно, че социалистите поддържат главно така наречен " зърнари " – едри притежатели и производители на зърно, през които минават доста пари. А военачалник Кирил Радев изрази подозрение, че може и да не се стигне до обвинявания против групата на Митьо Очите. В тази тенденция Ангелов разяснява, че оповестената от ръководителя на Специализираната прокуратура Иван Гешев информация, че било открито " черно тефтерче " на Бенчев, в което пишело какъв брой пари се дават на Митьо Очите, не съставлява нищо без съответните очевидци, които да потвърдят. Дано този път в действителност да има нещо, добави журналистът.
На фотографията: Евгений Мосинов
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР