Непрекъснато ни съветват да си стоим вкъщи, за да ограничим

...
Непрекъснато ни съветват да си стоим вкъщи, за да ограничим
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс и натрапницата, която влезе в дома ѝ

Непрекъснато ни поучават да си стоим у дома, с цел да ограничим разпространяването на ковид и доста от нас го съблюдаваме прецизно. Оказва се обаче, че рискове дебнат отвред и от време на време даже и в личния си дом не сме изцяло предпазени от непредвидени изненади.

Напълно сюрпризирани се оказват актрисата Дженифър Лорънс и брачният партньор ѝ Кук Марони. Докато двамата добродушно си стоят в хола у дома, 23-годишна жена влиза през отключената им входна врата, надявайки се да срещне и запознае със звездата.

Според Page 6, двойката е съумяла да задържи дамата до идването и на полицията, и на чиновниците им по сигурността, които очевидно не са я видели да се промъква. По-късно момичето е задържано за навлизане в непозната благосъстоятелност.

За благополучие въпросната натрапница явно не е била рискова, а просто огромен почитател на актрисата, само че въпреки всичко си е малко стряскащо някой по този начин елементарно да си влезе в дома ни, даже и да е с положителни планове.

Дженифър Лорънс явно е магнит за откачалки. Преди няколко месеца Ема Стоун разкри, че другарството й с Дженифър стартира, когато двете схващат, че имат еднакъв преследвач, захласнат от тях. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР