Непредвидената ситуация с травмата на Марко Асенсио е на път

...
Непредвидената ситуация с травмата на Марко Асенсио е на път
Коментари Харесай

Контузията на Асенсио сменя трансферните планове на Реал

Непредвидената обстановка с контузията на Марко Асенсио е на път да промени тотално трансферните проекти на Реал Мадрид за това лято. Клубът планираше да продаде още шестима играчи до затварянето на прозореца, само че травмата на испанския национал ще отдръпна някои покупко-продажби.

Очакваше се през днешния ден да се реализира произлязъл трансфер на Хамес Родригес в посока Наполи. Двата клуба дълго преговаряха, с цел да стигнат до заветната сума от 42 млн. евро за договорката, само че откакто Асенсио няма да може да играе до края на сезона, може да се наложи колумбиецът да остане.

С оглед на напредналата фаза на договорката може и да се е стигнало до точката, от която няма връщане обратно. Ако въпреки всичко Хамес бъде продаден, различен произлязъл трансфер на мадридчани ще се провали. Това е прекосяването на Дани Себайос чартърен в Арсенал.

До края на деня ще стане ясно кой от двамата ще остане на "Сантиаго Бернабеу " до края на сезона, само че сигурно най-малко единият ще бъде продаден.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР