Неправоспособен шофьор е пострадал при пътен инцидент в Симеоновград. Настанен

...
Неправоспособен шофьор е пострадал при пътен инцидент в Симеоновград. Настанен
Коментари Харесай

Харманлиец пострадал при пътен инцидент

Неправоспособен водач е потърпевш при пътен случай в Симеоновград. Настанен е в хасковската болница без заплаха за живота, осведомят от ОД на Министерство на вътрешните работи.

На улица „ Съединение “ в Симеоновград 21-годишен от Харманли карала лек автомобил „ Сеат “, над който изгубил ръководство и колата се блъснала челно в движещ се товарен автомобил „ Ман “, ръководен от 51-годишен украинец. Водачът на леката кола отказал да му бъде взета кръвна проба за алкохол и упойващи субстанции. Пробите на украинския водач са негативни. Образувано е досъдебно произвеждане.

В районно управление (на МВР) на полицията в Харманли е стартирало бързо произвеждане против 29-годишен от Любимец, хванат да кара „ Опел “ след приложимост на амфетамин и метаамфетамин. Той е арестуван до 24 часа.

Със същата мярка нощес в хасковския арест е пренощувал 30-годишен отново от Любимец. В 1,15 часа той бил тестван от униформени на бул. „ България “ в регионалния град зад кормилото на „ Фолксваген “. Тестът отчел, че кара след приложимост на амфетамин и метаамфетамин.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР