Неправителствената гражданската организация Спаси София преминава в партия на местно

...
Неправителствената гражданската организация Спаси София преминава в партия на местно
Коментари Харесай

"Спаси София" става партия днес

Неправителствената гражданската организация " Спаси София " минава в партия на локално равнище, която ще взе участие на изборите за кмет на столицата тази година. Учредяването ще се състои през днешния ден от 10.30 ч.

След приветствената част създателят на „ Спаси София “ Борис Бонев и част от управлението на партията ще дадат публична конференция.

В учредителната декларация на партията Бонев припомня, че работата си " Спаси София " е почнала с трима членове преди 14 години, само че към днешна дата идеята им е увлякла хиляди - архитекти, инженери, адвокати, лекари, учители, икономисти и на първо място дейни жители от целия град.

" Израстваме, ставаме от ден на ден и даваме явен сигнал, че сме подготвени да поемем отговорност за решение на проблемите на София ", написа той.

На въпрос в телевизионно изявление дали се вижда като идващия кмет на София, той разяснява:

" Смятам, че с моята кандидатура за кмет има огромен късмет ГЕРБ да бъдат победени на идващите избори в София и то още на първи тур София да има нов кмет ".

Честно, транспарантно и съвременно ръководство с безпартийна администрация и без корупция, ускорено районно развиване и децентрализация на локалната власт, както и трайно повишение на приходите и благосъстоянието на жителите са измежду задачите на новата партия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР