Неправилното паркиране пред Военния съд в Пловдив се е превърнало

...
Неправилното паркиране пред Военния съд в Пловдив се е превърнало
Коментари Харесай

Пловдивчанин обвинява Общинска полиция, че не глобява неправилно паркирали шофьори

Неправилното паркиране пред Военния съд в Пловдив се е трансформирало в всекидневие. Служители от съда постоянно оставят колите си на неразрешени за паркиране места на ул. „ Д-р Г. М. Димитров ”. За това алармира четец на TrafficNews .
Прочетете още
Tой твърди, че подава сигнали по случая от средата на предходната година в „ Общинска полиция ”. По негови думи оттова никой не реагира, а вместо това органите на реда предизвестяват чиновниците на съда да реалокират колите си. Никой в никакъв случай не е бивал глобен, подозира пловдивчанинът.

От Община Пловдив обаче увериха медията ни, че са осведомени със случая и обръщат особено внимание на сигналите за погрешно паркиране. Редовно се слагат санкции на нарушителите, съобщи общинският пиар Цветелина Пенева. 

" Единственият вид някой да не бъде санкциониран, е ако автомобил е спрял за броени минути и не е бил видян от органите на реда. Това най-често се случва с транспортни средства на куриерски компании ", съобщи тя. 

От Община Пловдив предоставиха статистика на санкционираните въз основата на подадени сигнали за последната година на ул. „ Д-р Г. М. Димитров ”. Репатрирани са 6488 броя транспортни средства до углавен паркинг, а на място са глобени 1358 автомобила. Общо формираните фишове на територията на Община Пловдив за 2022 година са 23 920 броя.

От там молят жителите да алармират при всяка неправда на телефон 112.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР