Неправилно пренасяне на машинния вот на хартия - такъв проблем

...
Неправилно пренасяне на машинния вот на хартия - такъв проблем
Коментари Харесай

Очакван проблем в Пловдив: Неправилно пренасяне на машинния ...

Неправилно преместване на машинния избор на хартия - подобен проблем чакат от 16-а РИК в Пловдив, сподели ръководителят й Илиан Иванов.

Той разяснява, че секционният протокол е много обемен, което би затруднило представителите на комисиите.

Иванов не се ангажира с време, в което да бъдат обработени всички протоколи, само че съобщи, че ще се работи на високи обороти.

През целия ден няма подадени тъжби и и сигнали, касаещи изборния развой в град Пловдив. Сред най-честите били, че маските за гласоподавателите са на изчерпване, че дадени машини не са стартирали.

Всички сигнали са навреме обработени. От една от секциите тази заран е получен сигнал, че машината за гласоподаване е била без батерия. Само в тази секция не е имало опция за машинно гласоподаване.

" Няма секции, които сутринта да не са били открити. Имахме терзания за състава на коронавирус секциите и за тези за трудноподвижните хора, само че имаше задоволително хора за тях ", сподели Иванов.

Всички заболели и карантинирани, декларирали предпочитание да бъдат посетени от коронавирус секция, са упражнили гласа си през днешния ден.

Още 15 минути преди края на изборния ден в Международния панаир започнаха да прииждат рейсове на градския превоз, пренасящи чували с бюлетини и членове на секционни изборни комисии. Най-бързи са комисиите от лечебните заведения и от Затвора. Те първи ще приключат с изборния ден и с предаването на всички изборни материали.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР