Неправилно попълнен фиш е бил издаден на водачка от Шумен.

...
Неправилно попълнен фиш е бил издаден на водачка от Шумен.
Коментари Харесай

Шофьорка: Издадоха ми фиш с грешни час, марка кола и адрес. Важи ли?

Неправилно запълнен фиш е бил публикуван на лидерка от Шумен. За това алармира потършевшата.

По думите й единственото правилно в документа било регистрационният номер на автомобила й. Жената е приложила и фотография.

" Това е фиш който е публикуван преди посочения час. Марката на колата не е вярна. Това какво е съгласно вас? ", написа Галина Кубетска. Тя прибавя, че е паркирала на обозначено паркомясто.

Според нея при въвеждането на данни са комплицирани марката на автомобила, адреса на нарушаването и часа - фишът е публикуван преди посочения час в него.



Потребители обаче отвръщат лидерката, като означават, че просто фишът е написан грозно и би трябвало да си заплати глобата.

" Фишът правилно е грозно написан, само че четливо. Няма правописни неточности Всичко се схваща и за 20 лв. толкоз хора да си чешат езиците, няма смисъл! ", коментира  И.Иванов.

" Като сте паркирали за глобарр не се оплаквайте от написания фиш, а си платете и спрете да паркирате неверно. Лесно е ", написа Ивайло К.

" Регистрационният номер, в случай че съответствува, всичко е завършило! Защото едно е да пишеш на ръка, друго е по-късно да го въведеш в системата, където по рег. номер ти изважда всичко с акуратност, като марка, модел и благосъстоятелност! ", отбелязва Д.Хълми.

Други обаче са безапелационни, че филът елементарно ще " падне " след опровергаване.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР