Непознатите истини в живота си разкри в ефир Камелия Тодорова.

...
Непознатите истини в живота си разкри в ефир Камелия Тодорова.
Коментари Харесай

Камелия Тодорова взриви ефира: С Ламбо се влюбихме лудо, мъжът ми издевателстваше над мен! (шокиращи разкрития)

Непознатите истини в живота си разкри в ефир Камелия Тодорова. Певицата и актриса проговори за персоналния си живот и за предишното, в което е имало, както наслади и любови, по този начин и голям тормоз, изменничества и обиди от хора, които е обичала.

За работата си със Стефан Данаилов в " Търновската кралица ", тя за първи път призна, че двамата са били бясно влюбени и са снимали сцените с голяма химия между тях. " Да, имаше огън сред нас със Стефан, само че не му позволихме да се разгори и след кино лентата. Това е обикновено събитие за киното. Ако някой каже, че не се е влюбвал в театралния си сътрудник, значи лъже крепко ", безапелационна е Тодорова.

Повече време тя отдели на брака си с бащата на двете й дъщери, който е германец. Държал се обаче като истински турчин и упорствал за отворена връзка, само че от негова страна. Не спрял да я тормози и да издевателства над нея.

" Искаше отворен брак, само че той да хойка, където му скимне. Мен ме гледаше под лупа, командваше ме, нареждаше ми какво да върша, по какъв начин да се държа и даже по какъв начин да се обличам. Не се търпеше това. После не искаше да заплаща прехрана и даже не се вълнуваше от децата. Остави ме в цялостен финансов колапс, както беше направил и с предходната си жена ", споделя Камелия Тодорова.

Днес тя признава, че не има вяра на мъжете. Не и до момента в който персонално не се увери в честността им.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР