Непознати мъже са открили огън в град Монпелие в южната

...
Непознати мъже са открили огън в град Монпелие в южната
Коментари Харесай

Един човек е тежко ранен след стрелба във френския град Монпелие

Непознати мъже са разкрили огън в град Монпелие в южната част на Франция в средата на деня, вследствие на което един човек е съществено ранен и е настанен в болница в тежко положение.

The area was cordoned off by the police, while the victim, a man in his twenties who was shot several times, was rushed to Montpellier University Hospital https://t.co/Q9ACZ74prJ#Francepic.twitter.com/8sG26NFJT2

— Sputnik (@SputnikInt) June 25, 2018

Според информацията, случаят е станал в северозападните околности на града. Целта на нападателите е бил млад мъж на към 20 години, който се е намирал наоколо до трамвайна спирка. Жертвата е получила голям брой огнестрелни рани и е била отведена в градската болница в Монпелие в сериозно положение.

Обстоятелствата към случилото се остават неразбираеми. Информация за местонахождението на нарушителите и претекстовете за дейностите им са неразбираеми сега. Има възможност по време на стрелбата да са потърпевши и други хора, само че това към момента не е доказано. Зоната на случая е отцепена от полицията.

Според източници, близки до следствието, то е поверено на районното ръководство на престъпната полиция в Монпелие. Експертите по случаи, свързани с тероризма, към момента не са взели присъединяване. Според френски ефирен канал, главната версия за случилото се, е престъпна интервенция. Телевизията заяви, че двама души са били приети в болница с пострадвания и в сериозно положение.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР