Непознатата приличала повече на манекен, вместо на човешко същество, макар

...
Непознатата приличала повече на манекен, вместо на човешко същество, макар
Коментари Харесай

Такова Чудо Не Се Е Случвало Никога! Истината За Тази Жена Смрази Всички! Лекарите Припаднали От Ужас, Когато Тя

Непознатата приличала повече на манекен, вместо на човешко създание, въпреки че организмът ѝ функционирал напълно обикновено. Нейното лице обаче било изцяло бяло и безпрепятствено, без вежди и мигли и мощно гримирано. Мистериозната жена не изразявала каквато и да било страст и не се движела.

Вследствие на положението ѝ се налагало тя да бъде оперирана, само че докторите решили превантивно да я завържат за операционната маса, защото нещо в нея, най-много смразяващото ѝ лице, вдъхвало неясен смут у всички. И този път тя не реагирала по какъвто и да било метод и не отговаряла на многочислените въпроси, които ѝ задавали.

Когато анестезиологът направил опит да ѝ сложи анестезия, тя изведнъж почнала да буйства, а притеклите се на помощ две медицински сестри по този начин и не съумели да я удържат.

В идващия миг тя погледнала право в очите на хирурга, който трябвало да я оперира, и на бялото ѝ лице се появила ужасяваща усмивка. Това станало причина част от медицинския личен състав съвсем да припадне от смут, защото в устата на непознатата се откривали не зъби, а някакви формирания, сходни на остри шипове.

Тя се доближила до хирурга, който едвам съумял да я попита: Какво, по дяволите, си ти ". Тя, продължавайки все по този начин злокобно да се усмихва, отговарила: " Аз съм Бог! ", след което напуснала болничното заведение и повече никой не я видял.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР