Непознат за лидера на БСП Корнелия Нинова мъж опитал да

...
Непознат за лидера на БСП Корнелия Нинова мъж опитал да
Коментари Харесай

Мъж опитал да нахлуе в кабинета на Нинова, тя отказва охрана

Непознат за водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова мъж опитал да нахлуе в кабинета й в централата на партията в София, удостовери самата тя пред медиите в Народното събрание откакто тематиката беше подадена от сътрудниците й в коридорите.

" Бях там, искаше да влезе при мен ", сподели Нинова. От думите й се разбра, че през вчерашния ден от отдел " Убийства " на Министерство на вътрешните работи са разпитвали хората, които са били в директен контакт с мъжа - защитата, секретарката, на която се обадил по телефона, и административния шеф, който е слязъл долу да види какво става. Самата Нинова останала в кабинета си и не е слязла и по тази причина не е разпитвана от проверяващите.

Нинова съобщи, че не познава мъжа. За пръв път схванала кой е, когато през лятото той отправил закани посредством есемеси до нея и президента.

Наскоро Нинова претърпя две поредни автокатастрофи, след които изрече подозрения, че те не са инцидентни. Тогава Националната работа за защита предложила да я охранява, само че тя отхвърли.

Днес тя съобщи, че продължава да отхвърля защита. По думите й това е кардинално решение - парите на хората да не отиват за защита на политиците.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР