Непознат мъж е нападнал пловдивския адвокат Стефан Левашки тази сутрин.

...
Непознат мъж е нападнал пловдивския адвокат Стефан Левашки тази сутрин.
Коментари Харесай

Мъж нападна с камъни адвокат Левашки, рита кучето му

Непознат мъж е нападнал пловдивския юрист Стефан Левашки тази заран. Той разхождал кучето си, когато мъжът се нахвърлил с крясъци против него и го замерил с празен буркан и камъни. Инцидентът се е разиграл в безистена под блока в съседство с Руския клуб на бул. " Копривщица ", описа юристът за TrafficNews . Кучето на юриста е порода корги, които са дребни и с отзивчив манталитет животни. 
Прочетете още


" Тази заран към 6.30 ч. поехме с кучето ми Ринго на нормалната разходка. В неделната заран беше пусто и аз го пуснах да потича в междублоковите пространства. Забелязах с периферното си зрение млад мъж, който преди известно време ни атакува, да храни пълчище котки. Ние преминахме на към 100 метра от тях и си продължихме по пътя. В момента, в който сме в безистена на един блок, от където постоянно прекосяваме на път към кучешката поляна, слушам викове зад тила си и току до мен се разрушава стъклен буркан. Обръщам се и виждам нападателния млад мъж, който крещи по мен, че предния път ни се е разминало, само че в този момент ще убие и мен и кучето ми. Аз се пробвах да го успокоя и го запитвам какво желае, вместо отговор той изрита два пъти кучето ми, което изквича и избяга нанякъде.

Тръгнах след него, само че получих удар в гърба, откакто мъжа хвърли по мен огромен камък. Мъжът продължи да върви след мен и да  се заканва, че ще ме убие, че той живеел в този квартал и аз съм нямал право да преминавам с Ринго от там, да съм го разхождал на кучешката площадка, кучетата осирали всичко и не можел да ги трае. Цял живот съм работил с нападателни хора, считам, че имам построен някакъв метод, за това резервирам релативно успокоение и го запитвам как  да стигна до кучешката площадка, без да мина през квартала, изваждам от джоба си и му демонстрирам торбичките за ескременти и му изяснявам, че одеве съм ги събрал. Вместо отговор въпросния награби един огромен камък подвигна го над главата си и ми съобщи, че ще ми размаже череп ", описа Левашки.

Той признава, че се е уплашил доста, тъй като мъжът против него е бил очевидно нападателен. Малко по-късно той подава тъжба във Второ районно. " Случих на доста свестен и образован млад служител на реда, който прояви схващане и даде обещание да си свърши работата. Слава Богу, Ринго е интелигентно животно и се бе прибрал самичък в къщи, само че е доста изплашен и се е свил в ъгъла. Не знам какво става, само че е ужасно към този момент " разяснява юристът. 

Той счита, че надали е единствената жертва на въпросния мъж и се надява полицията да вземе бързи и съответни ограничения, защото случаите, в които битови инценти се трансформират в нещастия в последно време въобще не са малко. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР