Непостоянният тим на постигна домакинска победа с 2:1 над в

...
Непостоянният тим на постигна домакинска победа с 2:1 над в
Коментари Харесай

Лацио още повече влоши положението на Фиорентина

Непостоянният отбор на реализира домакинска победа с 2:1 над в среща от 16-ия кръг на Калчото и още веднъж гледа към топ 6. В същото време тимът от Флоренция продължава да е в нежелано положения, като има единствено една победа в последните си 11 срещи в Серия “А”. Въпросният триумф на “виолетовите” пристигна при предходната аудиенция и то против първенеца (3:0), поради което предстоящият през днешния ден бяха за завладяващ конфликт.

На терена обаче се видя, че Лацио превъзхожда. Столичани водеха с 2:0 до 88-ата минута, когато неточност на вратаря им върна интригата. Тогава албанецът сгреши подаване към собствен съотборник, от което Фиорентина се възползва, спечелвайки дузпа, осъществена от.

Това обаче се оказа незадоволително, тъй като по-рано в мача “бианкочелестите” към този момент бяха вкарали на два пъти. Още в 6-ата се разписа за 1:0, а в 75-ата сътрудникът му в офанзива заби дежурното си попадение - за 2:0. Освен това един гол на италианския щурмовак още през първото полувреме не беше приет поради засада.

Most all-time goals in Lazio's club history:

Silvio Piola (149)
Ciro Immobile (141)

He's closing in on the record.
— Squawka Football (@Squawka)
Съставът на беше в допълнение усложнен от обстоятелството, че получи контузия и трябваше да напусне игра още в 38-ата минута.

Няколко минути в края за Лацио записа, само че това беше задоволително, с цел да може той да стане играчът с най-вече дуели за клуба в елита - 320, задминавайки Алдо Пучинели (319).

Серия А 16 кръг, сряда 6 януари  Лацио 2:1краен резулат  Фиорентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР