Непосредствено преди и по време на предстоящите коледни и новогодишни

...
Непосредствено преди и по време на предстоящите коледни и новогодишни
Коментари Харесай

Без прекъсвания на тока по празниците

Непосредствено преди и по време на идните коледни и новогодишни празници (в интервала 23 декември 2021 година – 03 януари 2022 година включително) няма да бъде преустановявано електрозахранването на клиентите, които не са заплатили в период сметката си за електрическа енергия, оповестяват от електроразпределителното сдружение в Североизточна България. 
Клиентите, които са пропуснали да заплатят сметките си за ток в период, могат да го създадат на касите на " ЕНЕРГО ПРО " до 15.00 часа на 31 декември, както и на касите на " Български пощи ", множеството от които ще са отворени до обяд в последния ден на годината. Потребителите могат да платят или посредством другите способи на заплащане, оповестени на уеб страницата на компанията. 

Не се планува и планова профилактика на тока в интервала на празниците.

От енергото са обезпечили 62 дежурни екипа, които ще работят в случаи на повреди по електроразпределителната мрежа. Те ще бъдат в подготвеност за своевременна реакция за премахване на зародили повреди по електрическите уреди при вероятно утежняване на метеорологичните условия. При рискови обстановки се поддържа непрекъсната връзка сред мобилните екипи и центровете за ръководство на мрежата. Обезпечена е високопроходима техника и уместно съоръжение за работа по оборудванията в зимни условия, оповестяват още от компанията. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР