Непоносима е мисълта за тридневна работна седмица затова сме тук.Това

...
Непоносима е мисълта за тридневна работна седмица затова сме тук.Това
Коментари Харесай

Непоносима е мисълта за тридневна работна седмица, затова сме тук

" Непоносима е мисълта за тридневна работна седмица по тази причина сме тук ".

Това сподели Томислав Дончев (ГЕРБ) на влизане в Народното събрание, където през днешния ден не престават консултациите сред ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната - Демократична България ".

Двете обединения с най-вече депутати в Народното събрание беседват за законодателната стратегия на Народното събрание. Договорка по този въпрост евентуално ще реши и въпроса за избор на ръководител на националното заседание. Такъв още не е определен и официално първото съвещание на новия Народното събрание към момента не е приключило и продължава и на следващия ден. Без определен председадател Народното събрание не може да работи.

" Разговорите не престават, не стана за един ден ".

Това разяснява Лена Бориславова ( " Продължаваме промяната " ).

" Разговорите сред правните екипи не престават, само че ни би трябвало още време, с цел да уточним значими елементи ".

Това сподели шефът на парламенарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Съгласие се търси главно по три тематики: промените в антикорупционната комисия, въвеждане на механизъм за следствие на основния прокурор, промени против домашното принуждение. Обсъждат се и промени по редица законопроекти, нужни за отпущането на средства от Европейската комисия по Плана за възобновяване и резистентност, присъединението на България към Шенген и еврозоната.

По отношение на избора на ръководител от ГЕР издигнаха Росен Желязков " Продължаваме промяната - Демократична България " оферират да има ротация сред двете обединения.

" Има връзка сред законодателната стратегия и концепцията за ротацията: ръководителите да бъдат от разнообразни обединения, с цел да се съгласуват ", сподели Николай Денков.

От неговите думи стана ясно, че се разисква ротационно председателстване и на правната комисия.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР