Непокорните жители казаха на The Independent, че са планирали да

...
Непокорните жители казаха на The Independent, че са планирали да
Коментари Харесай

Коледа у дома е отменена за евакуираните жители на Гриндавик след изригването на вулкана в Исландия

Непокорните поданици споделиха на The Independent, че са възнамерявали да се върнат в „ подобаващото за фамилии “ пристанище до Коледа, обещавайки да го възстановят след земетресение с магнитуд 5,2 по Рихтер, което разцепи град на 10 ноември. Кметът на Гриндавик удостовери, че не е имало локални поданици в пристанищния град по време на изригването, само че разруши всички очаквания, че те могат да се върнат преди понеделник.

Една рибарска лодка беше изтеглена на несъмнено място от пристанището на фона на известията, че един притежател на хотел е отказал да напусне града в нощта преди изригването.

Андреа Еварсдотир сподели пред The ​​Independent, че е избягала в столицата Рейкявик, както множеството си други съседи.

„ Никой не живее в града от 10 ноември “, сподели тя. „ Наистина се колебах да се върна, само че в този момент съм съвсем 100% сигурен, че няма да се върна.

„ Говорих с хората, с които работя, и с някои от моите другари в Гриндавик. Всички сме като спукан балон, изцяло сме изпуснати. “

„ Наи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР