Непокорен съвет подчерта, че един баща няма да може да

...
Непокорен съвет подчерта, че един баща няма да може да
Коментари Харесай

Съветът отговори на татко, който хвърли твърд диск за биткойни на стойност £275 милиона в депото

Непокорен съвет акцентира, че един татко няма да може да копае в хранилище за ИТ хардуер, съдържащ биткойн на стойност £275 милиона.

Джеймс Хауелс, на 38 години, е обезверен да откри твърдия диск, загубен преди повече от 10 години по време на пролетно разчистване на офиса му, и споделя, че е попаднал в бакшиш в родния му град. Смята се, че тогавашният му сътрудник инцидентно е изхвърлил твърдия диск.

Компютърният инженер сподели, че има намерение да съди Градския съвет на Нюпорт, деяние, съгласно него, би банкрутирало следената от лейбъристите власт. Днес обаче съветът настоя, че не може да помогне повече на господин Howells.

Говорител добави: „ Градският съвет на Нюпорт е бил свързван неведнъж от 2013 година по отношение на опцията за добиване на ИТ хардуер, за който се твърди, че съдържа биткойни, което може или не може да бъде в нашето хранилище.

„ Съветът е споделил на господин Howells неведнъж, че разкопките не са вероятни съгласно нашето позволение за околната среда и че работа от този х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР