Непоколебимата подкрепа на Съединените щати за тоталното нападение на Израел

...
Непоколебимата подкрепа на Съединените щати за тоталното нападение на Израел
Коментари Харесай

Подкрепата на САЩ за Израел вреди ли на глобалното положение на Вашингтон?

Непоколебимата поддръжка на Съединените щати за тоталното нахлуване на Израел против палестинците в Газа трансформира световните усещания.

Няколко анализатори и арабски водачи предизвестиха, че Вашингтон рискува съществено да навреди на репутацията си в района, в случай че продължи да поддържа Израел – чиито сили бомбардират лечебни заведения, учебни заведения и бежански лагери.

Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън беше подложена на критика, че не съумя да окаже напън върху Израел да разгласи преустановяване на огъня.

Съединени американски щати към този момент не са единствената суперсила в света. Появата на няколко нови съюза може да провокира господството на Съединени американски щати.

И по този начин, до каква степен остават Съединени американски щати на интернационалната сцена?

Водещ : Джеймс Бейс

Гости :

Рами Хури – Изтъкнат помощник на института „ Исам Фарес “ в Американския университет в Бейрут и създател на „ Отклоняване на Съединени американски щати от Близкия изток: факт или небивалица? “

Самюел Рамани – помощник в Кралския институт на обединените служби и боен и геополитически анализатор

Джеймс Ф. Джефри – някогашен дипломат на Съединени американски щати в Ирак и Турция и ръководител на Програмата за Близкия изток в Центъра Уилсън

Публикувано на 18 ноември 2023 година 18 ноември 2023 г
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР