Неподозиран талант демонстрира водещата на предаването На кафе по Нова

...
Неподозиран талант демонстрира водещата на предаването На кафе по Нова
Коментари Харесай

Гала показа неподозиран талант

Неподозиран гений показва водещата на предаването " На кафе " по " Нова телевизия " Гала.

Нейни посетители тази заран бяха известният предприемач, продуцент и бодибилдър Кирил Вълчев-Скалата и щерка му Нина. Предаването още веднъж както и през вчерашния ден бе край басейн, а двамата посетители си правеха следващата подготовка, вдигайки щанга. Гала отиде при тях, а Вълчев й предложи да се опитва и тя с тежестите. Така водещата легна и стартира да прави опити да повдигне щангата, за което й помагаше бодибилдърът. Тя направи пет повторения, като съвсем цялата тежекст бе поета от Киро Скалата.



В изявлението стана ясно, че 50-годишният предприемач се готви за борби. Той счита да влезе в клетка на шампионат през октомври или ноември като сега си търси противник - продуцент, артист, предприемач или даже политик. Иска противникът му да е на повече от 20 години, с цел да са от малко малко равностойни. Вълчев призна, че доста обича багра и от дребен се бие.



Дъщеря му Нина също мисли за кариера в боевете, като счита да стартира да работи по въпроса в края на годината. Доскоро тя се е занимавала интензивно със скокове на вода, само че клубът й бил закрит поради липса на база и тя е спряла. Таланта си обаче употребява, правейки си рискови фотоси на рискови места, само че призна, че постоянно взима защитни ограничения авансово.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР