Неподозиран музикален вкус показа актьорът Виктор Калев. Бившият кадър на

...
Неподозиран музикален вкус показа актьорът Виктор Калев. Бившият кадър на
Коментари Харесай

Чалга в кръвта: Виктор Калев се кърши на купон с Фики и Андреа


Неподозиран музикален усет сподели артистът Виктор Калев. Бившият кадър на Слави се забавлява на чалга ваучър дружно с фолкпевеца Фики. На празненството по случай рождения ден на продуцента Кирил Кирилов участва и Андреа. Допълнителна изненада към музикалната компания се оказа наличието на Мариус Куркински.

Фики изпя освен някои от най-големите си шлагери, само че и неостаряващи рок части, с което впечатли гостите. Виктор Калев очевидно се забавлява и не спря да танцува на дансинга. За Калев годината бе доста динамична, тъй като обиколи цялата страна със спектакъла си " Грамофонът ". Въпреки че постановката се играе повече от шест години, ползата към нея не стопира и билетите се разпродават за дни. Наскоро имитаторът на Лили Иванова показа, че изпитва отмалялост от натоварения си график, само че щом излезе на сцената, не помни за нея. Калев употребява късата пауза сред спектаклите, с цел да разпусне в необикновена компания.

 

 Андреа се снима с Калев

Андреа се снима с Калев

Начинаещата актриса Андреа не пропусна опцията да се снима със своите кумири - Калев и Мариус. Блондинката, която сега учи актьорско майсторство в Нов български университет, е изцяло запленена от новото си амплоа. Андреа репетира по през целия ден и желае да научи всичко за актьорската кариера от най-хубавите в сектора.

Блондинката се надява някой ден Калев или Мариус да й предложат роля в техен театър. Наскоро певицата показа пред " България Днес " какъв брой се възхищава на гения на Куркински.

 

 Всички тазнцуват на песните на Фики

Всички тазнцуват на песните на Фики

 

" Казах му, че е артист номер 1 и нямам думи да изразя възхищението си ", показа някогашната на Кобрата и добави: " Той ми благодари, беше весел и също ме поддържа ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР