Непобедимите успяха да триумфират във втората номинационна битка за седмицата

...
Непобедимите успяха да триумфират във втората номинационна битка за седмицата
Коментари Харесай

Нечестни договорки и двуличие в Игри на волята: Участник с...

Непобедимите съумяха да побеждават във втората номинационна борба за седмицата на Арената на “Игри на волята: България ” и резервираха племето си цяло. Състезателите от двете племена се изправиха в дуели между тях, балансирайки върху въртящото се колело на гибелта. Безстрашните не съумяха да се координират задоволително добре, с цел да доближат заветните 6 точки, което още веднъж ги изпрати на съвет.

Преди да излязат на Арената, Непобедимите разясниха вероятните разновидности за номинация. Зорница без да желае разкри пред останалите състезатели, че с изключение на със своята коалиция, играе и с Георги. Тя откровено се тормози от вероятността Генчо да закупи номинационни гласове против нея с грошовете, които има. От своя страна той показа, че счита това деяние за излишно в този стадий на играта.

Жълтите отдадоха своята трета поредна загуба на неналичието на Мирела в племето. Въпреки разочарованието от неуспеха, те бързо се активизираха в тактиките за идния съвет. Мани показа терзанията си, че ще бъде номинирана от всички, като предложи на Ралица да играят дружно и да се извърнат против мъжете.

Същата вечер Безстрашните се видяха очи в очи с водещата Ралица Паскалева на съвет за повторно тази седмица. Филип и Мани взеха решение да подсигурят мястото си в надпреварата, като отделиха по 100 златни гроша, с които си купиха имунитет. За да запазят себе си, дамите в племето единомислещо гласоподаваха за единствената си опция - Лефтеров. Още на следващия ден той ще се изправи в братоубийствена борба на Арената против съплеменника си Гого.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР