Непобеденият чеченец Хамзат Чимаев няма търпение пак да влезе в

...
Непобеденият чеченец Хамзат Чимаев няма търпение пак да влезе в
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Искам Чимаев в клетката в САЩ

Непобеденият чеченец Хамзат Чимаев няма самообладание отново да влезе в клетката. 26-годишният войник направи 2 борби в границите на 10 дни и съумя да ги завоюва с привършване в Абу Даби. Така той стана първият войник на UFC с сходно достижение.

Младият гений печели всички свои борби в ММА с привършване и неговата статистика е 8-0 в клетката. Дейна Уайт стана огромен почитател на Чимаев и искаше да го включи този уикенд в UFC 252, само че за жалост Хамзат няма виза. Президентът на UFC показа, че сега работят интензивно, с цел да му изкарат виза.

“Работим по въпроса. Знаете, че желая Чимаев да се бие. Искам го в клетката. Искам да пристигна в Съединени американски щати и да се бие. Ще забележим какво ще стане. Хамзат желае да се бие и хората желаят да се бият с него. Работим по неговата виза, с цел да го вкараме в Съединени американски щати. Знаете, че сега това не е лесно”, съобщи Дейна Уайт.

Чимаев желае да е бие постоянно и към този момент е в залата, само че завръщането му ще се забави и евентуално ще стане идващия месец в Абу Даби.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР