Непобеденият боксьор в средните категории Флойд Мейуедър се превърна в

...
Непобеденият боксьор в средните категории Флойд Мейуедър се превърна в
Коментари Харесай

Стрелят по Мейуедър след парти в Атланта

Непобеденият боксьор в междинните категории Флойд Мейуедър се трансформира в обект на въоръжена офанзива на връщане от празненство в клуб в Атланта. Кортежът от три коли, с които се придвижвали Богаташчето и антуражът му, бил подложен на обстрел от бандити. Един от телохранителите му бил ранен в крайници и бил закаран в болница. Местната полиция не е сигурна дали 41-годишният боксьор е бил същинската цел на офанзивата.

През това време Флойд разгласи изискванията си за реванш с ирландеца Конър Макгрегър по разпоредбите на смесените бойни изкуства (ММА). Миналата година американецът победи боеца на боксовия кръг, а неотдавна призна, че към този момент тренира за втора среща в клетката.

Мейуедър обаче е настоял за трансформация на разпоредбите на ММА, което ще отнеме много от козовете на съперника му. Той е склонен двамата да са с по-леките ръкавици от по 4 унции (113 грама) и без обувки. Условията на Богаташчето обаче са да не бъдат разрешени ритници, удари с лакти и събаряне на пода с хватка.

„ Двете страни не са постигнали единодушие по този въпрос и по тази причина към момента не е подписан контракт – твърди журналистът Омар ал Раиси. – Мачът към момента не е доказан, макар че Флойд го разгласи пред „ Шоутайм “, а Дейна Уайт му подсигурява място в програмата на UFC. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР