Непо-бебе“ е сред най-вайръл фразите в последно време, а редица

...
Непо-бебе“ е сред най-вайръл фразите в последно време, а редица
Коментари Харесай

Непо-династиите на Холивуд: Хадид, Кардашиян и още!

„ Непо-бебе “ е измежду най-вайръл фразите напоследък, а редица издания (вариращи от The New York Times до Cosmopolitan) се изредиха да пишат по тематиката. За това си има причина: в множеството случаи, когато видите нашумяла млада звезда, която като че ли се е появила „ от нищото “, той или тя има известни родственици. Пример за това са Лили Колинс (позната ни като Емили от „ Емили в Париж “), чийто татко е артистът Фил Колинс, и моделът Лили-Роуз Деп, която е потомка на (познахте) Джони Деп и Ванеса Паради.
А каква по-голяма привилегия от това да си непо-бебе? Да бъдеш част от непо-династия – или другояче казано семейство, което от генерации „ създава “ медийни любимци. По долу ви представяме лист с някои от най-лукративните и известни холивудски семейства:

1 Кардашиян/Дженър

Ако холивудските звезди бяха благородници, то кланът Кардашиян/ Дженър щеше да е кралската фамилия, а Ким К – кралицата. Най-голямата сестра Кардашиян (или с цел да сме точни – изтеклият през 2003 секс запис на нея и тогавашния ѝ брачен партньор, рапъра Ray-J) е повода за повсеместната популярност на риалити династията. Възходът на семейство Кардашиян/ Дженър стартира с риалитито Keeping Up With the Kardashians през 2007 и продължава и до през днешния ден. Повечето сестри (Ким, Клои, Кортни и Кайли) се подвизават като риалити звезди и бизнес дами, а Кендъл развива и кариера като модел. Бащата на Кендъл и Кайли пък нашумя с половата си транзиция преди няколко години, сменяйки пола си от мъжки на женски, а името – от Брус на Кейтлин Дженър.

2 Хадид

Модната промишленост наподобява е измежду най-желаните поприща за доста изгряващи непо-бебета –или по този начин най-малко сочи ориста на клана Хадид. Майката – Йоланда, е някогашна брачна половинка на милионера Мохамед Хадид, една от звездите на риалитито Real Housewives of Beverly Hills и модел. Това евентуално е повода тя да насърчи дъщерите си Джиджи и Бела, които са измежду най-нашумелите модели на нашето потомство, да изберат сходна кариера. Най-младият правоприемник на фамилията – Анвар, пък се подвизава като артист, продуцент и бивше гадже на поп сензацията Дуа Липа.

3 Чаплин

И в случай че фамилиите Кардашиян и Дженър спадат в рубрика „ новобогаташи “, то фамилия Чаплин владее Холивуд към този момент повече от век. Разбира се, става дума за роднините на паметния артист Чарли Чаплин, измежду които се подреждат неговият тъст – сценаристът Юджийн О‘Нийл, щерка му Жералдин, която също е актриса, и внучка му Уна Чаплин, която познаваме от хитови продукции като сериала „ Игра на тронове “ и филмите „ Аватар “.

4 Копола

Почти толкоз дълголетна е и славата на семейство Копола. Всичко стартира с композиторът Кармин Копола, чиито деца са актрисата Талия Шайър и паметният режисьор Франсис Форд Копола. Дъщерята на Франсис е не по-малко известната режисьорка София Копола, чийто брачен партньор пък е френският артист Томас Марс от бандата Phoenix. Отрочетата на Талия на собствен ред са артистът Джейсън Шварцман и музикантът Робърт Шварцман от групата Rooney. И в случай че всичко това не стига, то измежду внуците на Кармин Копола се подрежда и не различен, а артистът Николас Кейдж… Чудим се дали има останал човек в Холивуд, който да не им е родственик?

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР