Непълнолетно момиче е катастрофирало с колата на своя приятелка, която

...
Непълнолетно момиче е катастрофирало с колата на своя приятелка, която
Коментари Харесай

Женска му работа: Тийнейджърка си даде колата на непълнолетна дружка, тя я заби в дърво

Непълнолетно момиче е аварирало с колата на своя другарка, която решила да я учи на шоферлък, научи BulNews.bg.
Инцидентът е станал към 13 часа през вчерашния ден. 19-годишно момиче от Лом завело своя 16-годишна приятелка на образователния полигон на улица „ Латинка “ в градчето. Двете били с лек автомобил „ Рени Клио “. След като й предала няколко бързи урока за шофирането, момичето отстъпило кормилото на малолетната си аверка и седнала на навигаторското място, с цел да я направлява.
Девойката обаче не се оказала примерна ученичка. Тя натиснала до долу педала на газта и изгубила надзор над ръководството. Возилото изхвърчало от обозначения за начинаещите водачи път и се забило в дърво.
При удара е потърпевшо по-голямото момиче. Тя е настанено под наблюдаване в ломската болница, като заплаха за живота й няма. Колата й обаче е със съществени провали след несполучливия урок.
Непълнолетната е тествана за приложимост на алкохол от пристигналите на място служители на реда, като тестът била негативна. Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане. На нарушителката са формирани 2 акта по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР