Непълнолетно момче е било нападнато на оживения булевард Витоша в

...
Непълнолетно момче е било нападнато на оживения булевард Витоша в
Коментари Харесай

Телевизионният водещ Павел Владимиров се оказва на мястото след нападението в центъра на София

Непълнолетно момче е било нападнато на оживения бул. " Витоша " в центъра на София от група незнайни чужденци. Кадри от нападението се появиха в ТикТок, евентуално качени от самите нападатели. Инцидентът е от сряда вечерта и за него стана ясно през днешния ден от водещия Павел Владимиров, който се оказва на мястото на събитието.

Сряда вечер, към 18:30 часа, група чужденци се нахвърлят върху момче на бул. " Витоша " пред погледа на десетки минувачи.

Павел Владимиров - ефирен водещ и артист: " Момчето се е заяждало с момичето. Едно от българските момчета се пробвало по някакъв метод да разбере какво се случва да завърши с тази експанзия против момичето. Веднага те са се нахвърлили с ритници, с летящи колена. "

Телевизионният водещ и публицист Павел Владимиров се оказва на мястото минути след побоя. Разказва, че по оживения бул. се разминава с две огромни групи чужденци, мощно превъзбудени, размахващи облекла и бутилки. Журналистът се опитал да помогне на нападната двойка, споделя, че са се отървали единствено с уплах. Афектиран от видяното прави видео, което качва в профила си в ТикТок, където има хиляди гледания:

" Обикновено към центъра имаме засилено полицейско наличие и охранителни компании. Разбира се не може полицията да е на всички места когато и да е, само че по какъв начин по този начин не са съумели да реагират по някакъв метод. "

Журналистът демонстрира клип от общественото приложение, евентуално качен от един от нападателите. На видеото са тагнати още няколко индивида, за които се допуска, че са част от компанията на нападателите:

" Вижда се, че имената са арабски. Не мога да ви кажа от коя страна идват мигрантите, които са го създали. "

Те се намират на територията на България и би трябвало да съблюдават законите. Произходът и статута на нападателите към момента не са ясни.

Павел Владимиров - ефирен водещ и артист: " Апелирам да не провокираме всеобща суматоха и неуравновесеност. Да имаме едно мислено и да внимаваме къде вървят децата ни. Да имат едно мислено, тъй като в центъра на София може да се случат такива неща. "

От Министерство на вътрешните работи обявиха за Българска национална телевизия, че полицията не е била сигнализирана за нападението.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР