Непълнолетно момче е било намушкано от непознат в Пловдив, съобщиха

...
Непълнолетно момче е било намушкано от непознат в Пловдив, съобщиха
Коментари Харесай

Непълнолетно момче е било намушкано от непознат в Пловдив

Непълнолетно момче е било намушкано от чужд в Пловдив, оповестиха от полицията. Оттам обясниха, че се касае за телесна щета по хулигански подбуди. 

Около 18:45 часа в сряда на кръстовище сред бул. „ Никола Вапцаров ” и ул. „ Димитър Талев ” в регионалния град младежът е бил ударен с нож в гърба от чужд минувач. Веднага по-късно нападателят е избягал. 

На пострадлото момче е била оказана  здравна помощ в болница, а в хода на проведените незабавни оперативни и издирвателни дейности е открита самоличността на нападателя – на 29 години .

Вчера, когато бил потърсен от служителите на реда на адреса му, мъжът ги посрещнал въоръжен с два ножа и оказал гневна опозиция при задържането, което наложило по отношение на него да бъде употребявано помощно средство тейзър .

Нападателят е бил отведен в ареста на Първо районно управление (на МВР), а за случая е известена Районна прокуратура – Пловдив. Работата за изясняване на случая продължава съгласно напътствията на наблюдаващия досъдебното произвеждане прокурор.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР