Непълнолетните синове на ръководителя на Чечня Рамзан Кадиров, Ахмат, Ели

...
Непълнолетните синове на ръководителя на Чечня Рамзан Кадиров, Ахмат, Ели
Коментари Харесай

Кадиров обяви пристигането на непълнолетните си синове на фронта в пълна бойна амуниция

Непълнолетните синове на ръководителя на Чечня Рамзан Кадиров, Ахмат, Ели и Адам са подготвени да се включат в борбата в зоната на " специфичната военна интервенция " в Украйна. Това заяви ръководителят на района в своя Telegram канал, представен от Лента.ру.

„ Министърът на културата на Чеченската република Айшат Кадирова и нейните братя Ахмат, Ели и Адам, дружно с моите племенници, посетиха фронтовата линия в зоната на " специфичната военна интервенция " . Тук те се срещнаха с ситуацията на фронта, разговаряха с бойците от Западно-Ахматския батальон и с безстрашните офицери Исмаил и Рустам Агуеви “, описа Кадиров в своя Telegram канал, представен от Лента.ру.

Според него Ахмат, Ели и Адам, които са надлежно на 16, 15 и 14 години, са пристигнали на фронта с цялостно въоръжение и екипировка. „ Те са решени и подготвени да се сблъскат с врага тъкмо в този момент “, добави ръководителят на Чечня. Кадиров също сподели, че децата му са инспектирали " огромен брой титли ", в това число оръжия на НАТО.



По-рано ръководителят на района сподели, че тримата му синове и щерка му са посетили секторите за обслужване на чеченските бойци в регионите на " специфичната военна интервенция " в Донбас. В оповестеното видео дъщерята на Кадиров се обръща към военните, до нея са Ахмат, Ели и Адам Кадирови в цялостна бойна екипировка.

В началото на октомври Кадиров разгласи, че в близко бъдеще тримата му синове ще отидат в зоната на " специфичната интервенция " в Украйна.

„ Дойде време да се покажат в същинска борба и това е тяхното предпочитание, аз единствено го поздравявам. Скоро те ще отидат на фронтовата линия и ще бъдат на най-трудните сектори от линията на прикосновение “, сподели Кадиров.

Източник: ФАКТИ



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР