Непълнолетни момичета са родили деца на чеченския лидер Рамзан Кадиров,

...
Непълнолетни момичета са родили деца на чеченския лидер Рамзан Кадиров,
Коментари Харесай

Непънолетни момичета са родили деца на Рамзан Кадиров

" Непълнолетни девойки са родили деца на чеченския водач Рамзан Кадиров ", заяви едно от дребното опозиционните на управляващите в Москва издания " Проект ".

Според следствие на публицистите водачът на южната самостоятелна съветска република неведнъж е правил секс с девойки на 14 - 15 години, т.е. под възрастта за единодушие за сексуален контакт (в Русия 16-годишна), които са му родили деца.

" Така да вземем за пример 14-годишната Фатима Хазуева е забременяла от политика и по-късно на 14 декември 2006 година на бял свят се появил вторият наследник на Рамзан Кадиров – Зелимхан ", добави медията.

" Третият мъжки правоприемник на водача на Чечения Адам е роден на 24 ноември 2007 година от Замира  Джабраилова. Тя сега на половия акт с политика е била на 15 години ", уточни още " Проект ".

" Майчинството на родените от малолетните девойки деца се приписва на други дами ", добави изданието.

" Официално Рамзан Кадиров и брачната половинка му Медни Кадирова имат 12 деца, две от които са осиновени. Голяма част от синовете и дъщерите заемат висши постове в управлението на Чечения ", написа още цитираната медията.

Според " Проект ": Кадиров има строги изискания към наложниците в харема си. Момичетата би трябвало да девствени. Тяхната възраст би трябвало да е най-вече 20 години. Попълването на харема се прави по безусловно престъпен метод. Близки до водача хора отвличат девойки.

" Много от девойки, които са родили от Кадиров, не могат да се омъжат. Тъй като те не са девствени, доста мъже в републиката не ги желаят, тъй като ги считат за прелюбодейки ", описа изданието.


" Други някогашни наложници имат по-голям " шанс ". Мюсюлмански свещенослужители в другояче светската Чечения по разпореждане на водача ѝ оформят по каноните на исляма брак на девойките с фиктивен мъж и последвал бракоразвод. Имайки в ръка въпросния документ, момичетата  могат да си намерят брачен партньор ", описа още медията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР