Непълнолетен полицейски син от Самоков е катастрофирал с мотоциклет, който

...
Непълнолетен полицейски син от Самоков е катастрофирал с мотоциклет, който
Коментари Харесай

14-годишен син на полицай се метна на мотора и направи голяма беля ВИДЕО

Непълнолетен полицейски наследник от Самоков е аварирал с мотоциклет, който няма право да ръководи, при което е потърпевш различен младеж. Инцидентът не е разказан в полицейския бюлетин, само че по него към този момент има почнало досъдебно произвеждане.

14-годишният наследник на Георги Мурунов, който е чиновник в Криминална полиция в Самоков, от дълго време кара постоянно мотоциклет "Сузуки ", което се знае в целия град, написа TrafficNews.

Преди няколко дни обаче дружно със собствен 17-годишен другар, който се возел на задната седалка, младежът се блъснал в лек автомобил на кръстовище до мотополигона "Ридо ".

От удара потърпевш спътникът на полицейския наследник, който е без заплаха за живота е. Шофьорът на автомобила, в който пътували брачната половинка и детето им, не е потърпевш.

На друго видео, с което медията разполага, различен полицейски наследник, който също е малолетен и недееспособен като лидер, също кара мотоциклет. И двамата родители на момчето са чиновници на високи постове в Районно ръководство в Самоков, настояват източници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР