Непълнолетен е задържан във връзка с инцидента от снощи, при

...
Непълнолетен е задържан във връзка с инцидента от снощи, при
Коментари Харесай

Скандал за момиче довел до инцидента в София

Непълнолетен е арестуван по отношение на случая от нощес, при който 16-годишно момче бе намушкано с нож в региона на хотел „ Плиска ” в София. Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов.

По негова информация до случая се е стигнало след скандал в дискотека в региона, който прераснал в сборичкване на улицата. Пострадалото момче е откарано в МБАЛ „ Пирогов ” с прободни рани в гърдите и е претърпяло интервенция.

От болничното заведение оповестиха тази заран, че положението му е нормализирано. Вероятните аргументи за случая са спор за момиче или скандал сред футболни почитатели.

" Незабавно са осъществени процесуално следствени дейности, оперативно издирвателни мероприятия.Работено е с всички деца,които са били там.

Към има момента предполагаем непълнолетен причинител, който е арестуван.

С него работят сътрудниците от детска педагогическа стая под контрол на Софийска градска прокуратура за изясняване на аргументите,както и метода по който е осъществено закононарушението.

За следващ път виждаме, че има съществено напрежение и експанзия измежду подрастващите и тежки произшествия ", заяви още министър Младенов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР