Неотдавнашното украинско нападение срещу военен център в Макеевка, близо до

...
Неотдавнашното украинско нападение срещу военен център в Макеевка, близо до
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Атаката в Макеевка разкрива липсата на професионализъм на руската армия

Неотдавнашното украинско нахлуване против боен център в Макеевка, покрай Донецк, и последвалите гърмежи демонстрират неналичието на професионализъм в съветската войска, съобщи в сряда Министерството на защитата на Обединеното кралство в последния си разследващ отчет, представен от БНР.

На 31 декември 2022 година Украйна нанесе ракетен удар върху учебна постройка в следения от Русия град Макеевка покрай град Донецк, който Москва съвсем сигурно беше превзела за военна приложимост.

Сградата беше изцяло разрушена, както съветското военно министерство удостовери, че 89 съветски военнослужещи са били убити, показва английското министерство на защитата и прибавя:

" Като се има поради степента на вредите, има действителна опция покрай жилищните пространства на бойците да са били съхранявани муниции, които са се детонирали по време на украинския удар, създавайки вторични детонации. Сградата беше единствено на 12,5 км от бранша на Авдеевка на фронтовата линия, една от най-оспорваните зони на спора ".

" Руските военни разполагат с данни за рисково предпазване на муниции доста преди актуалната война, само че този случай акцентира по какъв начин непрофесионалните практики способстват за високия % на жертви от съветска страна ", заключва последният английски разследващ отчет.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР