Неотдавнашните проблеми на Binance хвърлиха сянката на FUD (страх, несигурност

...
Неотдавнашните проблеми на Binance хвърлиха сянката на FUD (страх, несигурност
Коментари Харесай

Може ли сривът на Binance да доведе до крипто криза? Bitcoin Spark ще остане силен независимо от това

Неотдавнашните проблеми на Binance хвърлиха сянката на FUD (страх, неустановеност и съмнение) в крипто общността, като някои я оприличиха на сагата FTX. 

Анализаторите обаче допускат, че Bitcoin Spark би могла да остане мощна без значение от евентуалната пазарна рецесия при положение на срив на най-голямата по размер крипто борса.

Binance

На 13 септември Брайън Шрьодер, основен изпълнителен шеф на Binance.US, подаде оставка след новината, че компанията ще редуцира още 100 чиновници. На 14 септември двама високопоставени чиновници, ръководителят на правния отдел Кришна Джувади и основният шеф по риска Сидни Маджалия, също напуснаха.

Чанпен Джао, основен изпълнителен шеф на Binance, се обърна към X (Twitter), призовавайки хората да подценен FUD към неотдавнашните разбърквания на изпълнителните шефове, защото загатна, че Шрьодер напуща компанията по другарски метод, откакто е постигнал всичко, което си е сложил за цел, когато се е включил преди две години.



На 19 септември Джао отхвърли американското поделение на Binance да е употребило програмен продукт за настойничество, възложен от интернационалния му сътрудник.  

Това е в внезапен контрастност с предходни изказвания на Binance.US, в които юристите ѝ заявяваха, че борсата е употребила програмен продукт за настойничество, възложен от интернационалното поделение Binance Holdings Ltd (BHL), стратегия, която по-късно беше пусната на пазара като Ceffu.  

Тези неотдавнашни ходове подхраниха спекулациите, че Binance може да е изправена пред по-сериозни правни проблеми, в сравнение с се разбираше до момента, като анализаторите предоставиха мечи прогнози за цената на BNB, предполагайки, че връзката на криптовалутата с борсата може да има пагубни последствия.

Какво съставлява Bitcoin Spark и за какво може да остане мощен?

Bitcoin Spark е нов блокчейн, който се стреми да вкара нова епоха при цифровите транзакции. Няколко фактора допускат, че Bitcoin Spark би могъл да остане мощен, само че най-много това е неговата новаторска технология, която вгражда действително приложение в метода, по който транзакциите доближават до край в мрежата, създавайки самоподдържащ се и отворен артикул, който има законни потоци от доходи както при бичи, по този начин и при мечи цикли, като по този метод предизвиква същинската резистентност.

Бездействащата изчислителна мощ стои неизползвана през по-голямата част от деня на устройствата по света, а Bitcoin Spark се стреми да отдава тази мощ чартърен на ниска цена и дейно на организации или физически лица, които се нуждаят от спомагателен изчислителен потенциал, със своя новаторски консенсусен механизъм, прочут като доказателство за развой (Proof-of-Process, PoP).  

PoP нелинейно възнаграждава потребителите за потвърждаване на блокове и даване на изчислителна мощ на мрежата. Bitcoin Spark ще разполага с обширни мрежови възли, което, в комбиниране с функционалността за нелинейно заплащане, ще разреши на безграничен брой устройства да ръководят мрежата.  

Приложението Bitcoin Spark ще служи като личен портфейл на мрежата и ще разрешава на потребителите да вземат участие в потвърждаването на процеса, като позволяват достъп до изчислителния блок на своето устройство. Приложението ще бъде безвредно, комфортно за прилагане и леко, съвместимо с Windows, Mac OS, Linux, iOS и Android.

След това изчислителната мощ на валидаторите ще бъде насочвана към клиентите на мрежата, които ще заплащат за услугата благодарение на BTCS. Възможността безграничен брой устройства да дават изчислителна мощ на мрежата допуска безпределно генериране на доходи от продукта.  

Освен това Bitcoin Spark се възползва от процъфтяващата маркетингова промишленост, като оставя дребни, ненатрапчиви слотове за реклами в своето приложение и уеб страница. Рекламодателите ще изискват BTCS, а общността ще управлява рекламите, с цел да подсигурява тяхната меродавност. Приходите ще се разпределят сред екипа за разработка и валидаторите, с цел да се подтиква в допълнение присъединяване в мрежата.

Също по този начин Bitcoin Spark предлага постоянна платформа за създаване и потребление на смарт контракти и децентрализирани приложения (dApps), които обслужват разнообразни случаи на приложимост. Тя разполага с безпроблемно интегриран пласт за смарт контракти с голям брой системи за осъществяване, които всички доближават до край в главната мрежа, което разрешава потреблението на голям брой езици за програмиране от високо и ниско равнище.

Освен с софтуерния си прогрес, Bitcoin Spark разполага с лимитирано предложение от 21 милиона BTCS. Това е един от главните фактори, довели до цялостното нарастване и резистентност на цената на Биткойн (BTC) от основаването му до момента.

Много крипто анализатори правят оценка високо първичното предложение на монети (ICO) на Bitcoin Spark. Реакцията на вложителите беше напряко невероятна, като единствено за пет седмици ICO надвиши границата от $1.4 милиона. Понастоящем ICO е във фаза 5, като цената на BTCS е $2.50, а вложителите получават 9% бонус.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: oiopopohttps://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР