Неотдавна споделихме как актрисата Даян Крюгер постига завидната си форма,

...
Неотдавна споделихме как актрисата Даян Крюгер постига завидната си форма,
Коментари Харесай

Даян Крюгер отвръща на удара

Неотдавна споделихме по какъв начин актрисата Даян Крюгер реализира забележителната си форма, макар че е на 44 години. Би било тъпо, без значение от възрастта й, както и от напъните, които поставя, тази красива жена да крие тялото си с дълги и необятни облекла.
 Даян Крюгер, тренировките, храната и по какъв начин се пистига плътно тяло като на актрисата
Завидните мускули на Даян Крюгер

И по какъв начин ги е постигала

На тази тематика обаче двете с майка й са на радикално разнообразни отзиви. Хубавото в тази ситуация е, че звездата от " Гадни копилeта " самоуверено демонстрира и стегнатите си ръце, и дългите си слаби крайници.

От Pennsylvania News Today оповестяват, че Даян още веднъж е събрала погледите, този път с появяването й на тематичната вечеря на първокласната фешън къща Louis Vuitton в Париж (Louis Vuitton Parfum Dinner), на която са били показани новите аромати на марката.

Даян Крюгер се появила в прелестна къса рокля от сбирката на Louis Vuitton за 2022 година И качва две фотоси в Instagram. На едната е с въпросната рокля, а във фокуса на другата е пръстен на френската марка Chaumet - украшение, за което доста дами могат единствено да си мечтаят.

Актрисата разяснява фотографиите с думите: " Майка ми сподели, че съм прекомерно остаряла за тази къса рокля... О, евентуално и този луксозен пръстен е прекомерно безценен за мен. "

Все отново, Даян се обръща към майка си и написа, че я обича. А ние, дружно с още куп нейни почитатели в обществената мрежа, можем единствено да й се радваме на дързостта и откровеността й.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР