Неотдавна се заговори, че принц Хари и Меган Маркъл планират

...
Неотдавна се заговори, че принц Хари и Меган Маркъл планират
Коментари Харесай

ПАК ХВЪРЧАТ ИСКРИ: Принц Уилям отново на нож с Хари и Маркъл

Неотдавна се заприказва, че принц Хари и Меган Маркъл възнамеряват скорошното си връщане на Острова, а очакванията им са да съумеят да го съчетаят с по този начин мечтаното от тях кръщене на щерка им Лилибет в замъка Уиндзор.

Засега обаче няма индикации, че и този път ще им се получи номерът. По-скоро противоположното - в кралското семейство са възмутени от това, че имат очи, с които да изискат сходен следващ жест от кралицата.

Елизабет Втора към момента не е виждала внучка си Лилибет онлайн, само че да разреши кръщенето й в параклиса Сейнт Джордж някои ще одобряват като знак, че доста елементарно е преглътнала обидата от Мегзит. Но пък въпреки това принц Хари е роден престолонаследник, макар че след това самичък се отхвърли от правата и отговорностите си.
свързани новини9562на 01.10.2021
А в случай че питаме принц Уилям, сходно кръщене сигурно не трябва да се състои. Според кралския сътрудник на NBC Нийл Шон херцогът на Кеймбридж е изказал цялостното си противоречие да провежда и да бъде хазаин на събитието, написа " Лайфстайл.бг ". А това е спряло напълно полемиката в кралския двор дали то ще се състои или не.

Принц Уилям е безусловно безапелационен, че кръщенето не е подобаващ мотив за разтопяване на ледовете с Хари и Меган, а случването му може единствено още повече да обтегне ситуацията, предава " Marie Claire ".

Освен това, бъдещият крал няма никакво желание още веднъж да играе циркове и да се преструва, че всичко сред него и по-малкия му брат е наред. А когато в картинката включим и Меган, наподобява още по-немислимо това кръщене в миналото да се случи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР