Неотдавна Рачков разкри, че с Анита са останали в добри

...
Неотдавна Рачков разкри, че с Анита са останали в добри
Коментари Харесай

Анита бързо забрави Рачков, ето кой е до нея сега

Неотдавна Рачков разкри, че с Анита са останали в положителни връзки

Раздялата на Анита Димитрова и Рачков май не изненада чак толкоз почитателите на артиста и тв водещ, които предричаха точно подобен процес на връзките с много по-младата от него модифицирана русокоска.

Въпреки че се разделиха относително неотдавна и както се споделя - смяната в статуса им е още прясна, това напълно не пречи на силиконката да покаже какъв брой бързо може да не помни, стига да е в добра компания.

От скорошно стори на плеймейтката излиза наяве освен какъв брой добре си прекарва тя времето, само че и по какъв начин тъкмо чества свободата си. Димитрова към момента не е коментирала формалните аргументи за раздялата с известния тв водещ, само че е видно, че тя сносно ѝ се отразява. Блондинката е заобиколена от приятели и е във вихъра на купона.

От това, което се вижда в сторито на Анита, не излиза наяве къде тъкмо е събитието, на което е участвала, само че и това няма кой знае какво значително значение. А дали има нов мъж в живота ѝ, с който да споделя тези мигове, с изключение на с приятелите си, доста скоро вероятно ще стане ясно.

Неотдавна Рачков разкри, че с Анита са останали в положителни връзки, само че са взели решение да сложат завършек на връзката си. " Да, правилно е. Потвърждавам, че към този момент не сме дружно с Анита. Хората се събират и се разделят и това са естествени неща. Важното е да сме живи и здрави и всеки да има шанс по пътя си. Не желая да приказвам повече по този въпрос и се надявам да уважите желанието ми да не разпространявам интимния си живот по медиите ", съобщи артистът, който кардинално не разяснява персоналния си живот.

Анита пък, очевидно желае час по-скоро да рестартира живота си и да скъса с предишното, тъй като е побързала да изтрие всички фотоси с Рачков, макар че сякаш двамата са запазили положителните си връзки. Както се случва нормално, истината си прокарва сама път, даже и настойчиво да бъде прикривана и току виж скоро станало ясно какво в действителност е предизвикало този процес сред двамата.

Засега близки до Рачков настояват, че повода няма нищо общо с любовен триъгълник или с невярност, които са най-честите аргументи за раздели, а става дума за несходство в характерите, написа blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР